sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Puhtaalta pöydältä!

Tässä sitä nyt taas ollaan... jälleen löysin itseni kaipaamasta kirjoittamista. En ole siinä kieliopillisesti kovin hyvä, mutta asiaa riittää sitäkin enemmän.

Vanha blogi löytyy täältä. Siellä kuljettiin pitkä matka ylipainoisesta ihmisestä kohti parempaa minää ja jotain siltä saralta opittiinkin. Tämän vuoden alusta asti vain tuntui siltä etten enää ollut se sama ihminen, joka piti sitä blogia, en ulkoisesti enkä etenkään sisäisesti, ja jossain kohtaa kirjoitukset harveni ja harveni, kunnes päätin pitää "ainakin tauon". Sitä kesti puoli vuotta ja nyt tunnen taas hieman enemmän itseäni ja haluan jakaa asioita ja niitä pienen pieniä oivalluksia tästä ympärillä kauniisti kukoistavasta maailmasta.



Paljon on sattunut ja tapahtunut tässä kuluneiden kuukausien aikana ja voin rehellisesti sanoa olevani tällä hetkellä enemmän minä kuin koskaan ennen. Olen vielä matkalla, mutta uskon, että niin me kaikki ollaan. Ihan kaiken aikaa ja läpi koko elämän.

Tulen poimimaan joitakin tekstejä vanhasta blogista tänne uuteenkin. Niin muistutukseksi itselleni kuin vanhoille lukijoilleni... ja ehkä jopa jollekulle joka vasta nyt hyppää matkaan mukaan tämän uuden blogin myötä.



Toivon kovasti, että tästä blogista tulisi enemmän vuoropuhelumainen ja te lukijat avaisitte myös itseänne. Saa esittää toiveita mistä haluaisitte mun kirjoittavan ja aina on kiva saada kommenttia. En haluaisi tuntea kirjoittelevani täällä ihan tuntemattomille. ;)

Se millä tavalla tämä uusi blogi tulee olemaan erilainen kuin edeltäjänsä on vielä hieman arvoitus itsellenikin. Luulen ja toivon, että pystyisin tässä uudessa "kodissani" kertomaan teille PALJON muutakin elämästäni, kuin vain sen "hyvinvointiosion". Täällä tullaan pohtimaan paljon paljon enemmän päänsisäisiä asioita, opetellaan hyväksymään itsemme ja katsomaan mitä uutta ja mahtavaa elämä tuo tullessaan.



Tervetuloa mukaan! <3


4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kivaa kun kirjoitat taas! Tykkään sun luonnollisuudesta ja "tavallisuudesta". (ja tavallisuus siis pelkästään positiivisessä mielessä :))

    VastaaPoista